autoverzekering

Verzekerd op weg

Wij zijn een merk-onafhankelijk autobedrijf in Twente en bieden verschillende soorten merken aan. Ons aanbod is wisselend.

De occasions worden zorgvuldig geselecteerd en 100% nagekeken.

Uw auto volledig verzekerd door de BOVAG verzekering bij Auto Meijerink.

Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke BOVAG verzekering voor u het aantrekkelijkste is. Doordat wij niet afhankelijk zijn van een ander bedrijf adviseren wij u op basis van de situatie en behoeften. Zo komen we samen tot een passende verzekering. Hierbij hebben wij in uw belang zowel oog voor kwaliteit als voor een scherpe prijs. 

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op uw afgesloten verzekering. Ook dan helpen wij u. Denk bijvoorbeeld aan:

 Administratief werk. Wij regelen alles voor u met de verzekeringsmaatschappij waar u verzekerd bent. Een ingevuld schadeformulier en een politierapport is vaak al voldoende. De rest regelen wij voor u. 

 Auto Meijerink heeft 2 gediplomeerd schade taxateurs in dienst die voor u een vlotte en adequate schadeafwikkeling verzorgen. Als Auto Meijerink hebben wij direct contact met de Bovag en diverse verzekeringen maatschappijen. Hierdoor zijn wij in staat om voor u snel en vakkundig de schade te laten herstellen en zorgen indien wenselijk voor vervangend vervoer en geen eigen risico.  U bent dus snel verder geholpen wanneer uw auto of motor hersteld wordt en weet u precies waar u aan toe bent. 

 Via de BOVAG houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op verzekeringsgebied en nemen wij de tijd om u goed te kunnen adviseren. Hierdoor weet u zeker dat u altijd goed verzekerd bent.

De BOVAG Autoverzekering

De enige verzekeraar die onder de motorkap kijkt.

De voordelen van de BOVAG Autoverzekering Plus

 Beste uit de test consumentenbond
 3 jaar nieuwwaarde en 2 jaar aanschafwaarde bij total loss of diefstal
 Altijd reparatie bij Auto Meijerink
 Geen standaard eigen risico
 Reparatie altijd met nieuwe onderdelen

Polisvoorwaarden

Bekijk de polisvoorwaarden.

Laat u vrijblijvend informeren

Wij geven u graag advies over uw autoverzekering. Bel ons op 0541 555 500 en laat u vrijblijvend informeren of mail naar info@automeijerink.nl

Mocht u via deze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Heeft u vragen over de verzekering, neem dan contact op met onze verzekeringsmaatschappij Bovemij Financiële Diensten op 0800 0044. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.