klaar voor de toekomst

Met Auto Meijerink

Voor onderhoud of verkoop van een hybride- of elektrische auto ben je bij ons aan het goede adres. 

Wij hebben het keurmerk EDGe Mobility. EDGe Mobility is hét landelijk netwerk van autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden.

Alle know how en tools in huis

Zelf komen we uit de autobranche en rijden elektrisch vanaf het allereerste moment. Daardoor hebben we alles al meegemaakt en zijn we op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. De kennis die wij in de loop van de jaren hebben opgedaan delen we met alle aangesloten partners van EDGe Mobility.

Dankzij het keurmerk EDGe Mobility hebben we alle know how en tools in huis om vragen van automobilisten te beantwoorden, aankoopadvies te geven en te helpen bij een storing en onderhoud aan elektrische auto's voor alle merken en modellen.

Een elektrische auto kopen

Advies nodig bij het kopen van een elektrische auto? Wij staan je graag te woord en geven je eerlijk en betrouwbaar advies als het gaat om elektrisch rijden. We bekijken samen met jou de situatie en kijken zo samen wat bij je wensen aansluit.

Laadoplossingen, laadpalen en accu's

Niet alleen voor advies en onderhoud kan je bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een dubbele laadpaal waar gebruik van kan worden gemaakt. Zelf een laadpaal aanschaffen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Weten wat elektrisch rijden kost? Hoelang een accu meegaat, of wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Je kan bij ons terecht met al je vragen over elektrisch rijden. Wij adviseren en informeren je graag.