De specialist uit de regio in elektrisch rijden

Voor de koop en onderhoud van een hybride- of elektrische auto ben je bij ons aan het goede adres.

Zelf komen we uit de autobranche en rijden we elektrisch vanaf het allereerste moment. Daardoor hebben we alles al meegemaakt en zijn we op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen.

Wij hebben alle know how en tools in huis om vragen van automobilisten te beantwoorden, aankoopadvies te geven en te helpen bij een storing en onderhoud aan elektrische auto’s voor alle merken en modellen.

laadoplossingen & laadpalen

Niet alleen voor advies en onderhoud kan je bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een dubbele laadpaal waar gebruik van kan worden gemaakt. Zelf een laadpaal aanschaffen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Weten wat elektrisch rijden kost? Hoelang een accu meegaat, of wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Je kan bij ons terecht met al je vragen over elektrisch rijden. Wij adviseren en informeren je graag.

laadpaal configurator

Heb je nog geen idee welke laadpaal past bij jouw situatie? Met de onderstaande tool bereken je welke laadpaal het beste bij je past.

Werkplaats afspraak maken

Let op: het invullen van dit formulier is geen definitieve bevestiging van de afspraak. Je ontvang van ons een bericht zodra de afspraak daadwerkelijk is ingepland.