Over ons

Wij zijn een merk-onafhankelijk autobedrijf in Twente. Een begrip in de regio. Wij bieden verschillende soorten merken aan en ons aanbod is wisselend. Onze occasions worden zorgvuldig geselecteerd en 100% nagekeken.

Al jaren staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Wij hebben een wisselend aanbod van occasions. Wij zijn merk-onafhankelijk en zijn daardoor niet gelimiteerd door een derde partij.

Natuurlijk staat service bij ons voorop. Onze goed opgeleide monteurs kunnen de werkzaamheden uitvoeren in een nieuwe en goed uitgeruste werkplaats welke wij sinds 2017 in gebruik hebben genomen. Natuurlijk hebben wij gratis vervangend vervoer voor u klaarstaan tijdens de reparatie en/of controle.

Tevens zijn wij lid van de BOVAG. Dankzij dit lidmaatschap kunnen wij onze diensten verder uitbreiden. 

Autoreparatie in Twente

Bij Auto Meijerink zit je helemaal goed! Je kunt bij ons rekenen op persoonlijk en deskundig advies en we maken duidelijke afspraken over de prijs en hoe lang een reparatie zal duren. Geen verrassingen achteraf dus! Ook aan vervangend vervoer is gedacht. Zo kun je snel weer de weg op.

Werkplaats afspraak maken

Let op: het invullen van dit formulier is geen definitieve bevestiging van de afspraak. Je ontvang van ons een bericht zodra de afspraak daadwerkelijk is ingepland.